FullSizeRender.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel & style. Hope you have a nice stay!

Šarganska Osmica i Višegrad : Šta Očekivati?

Šarganska Osmica i Višegrad : Šta Očekivati?

Ćao svima!

Videli ste prethodni post koji je bio o Drvengradu, a ovog jutra smo se odjavili iz ovog hotel-grada i spustili se do Šarganske osmice da se provozamo vozom. Sve je lepo, jedino šteta što pada kiša. Dok smo čekali voz da stigne tu smo seli u restoran i popili kafu. Vožnja traje oko 2 sata i mogu reći da je brzo prošlo. Napravili smo tri pauze, čuli priču o Šarganskoj osmici i uživali u prirodi.

Trajanje: 3 sata

cena: 600 rsd

preporuka: da

VIŠEGRAD, Bosna i Hercegovina

Kiša i dalje pada, a ja pokušavam da ostanem pozitivna i ubedim sebe da kiša ne može da mi pokravi putovanje i raspoloženje. Nisam se smorila što je vreme tmurno, ali bila bih mnogo zahvalnija da je toplo i sunčano. I ceo doživljaj bi bio drugačiji. Ali sad šta je tu je.

Brzo smo stigli u Višegrad i otišli u Andrićgrad gde smo rezervisali sobu. Andrićgrad od belog kamena deluje kao da je na primorju. Ovaj hotel su nam preporučili jer sobe imaju pogled na reku Drinu. I pogled je zaista fantastičan.

Preporučujem da posetite Višegrad kako bi videli na Drini ćupriju, čuveni most Mehmed paše Sokolovića, ali ne i da ostanete tu da spavate. Dovoljno je jedno popodne da sve obiđete, jer zaista nema šta drugo da se radi.

Hvala što se pročitali moj novi post i nadam se da će vam pomoći kada budete planirali vaše putovanje. Sada znate gde šta da očekujete i koliko vam treba vremena. Ako imate još neka pitanja, slobodno pišite :)

Uživajte u vikendu, možda baš na jednom od ovih mesta!

Mina

TOP 5 KOPENHAGEN

TOP 5 KOPENHAGEN

Kuda za vikend? DRVENGRAD

Kuda za vikend? DRVENGRAD