FullSizeRender.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel & style. Hope you have a nice stay!

Kuda za vikend? DRVENGRAD

Kuda za vikend? DRVENGRAD

Ćao svima! Evo novog posta, kako bih ga ja nazvala "jedan domaći". Ovaj godišnji odmor sam rešila da provedem u Srbiji obilazeći neke atraktivne turističke destinacije. Ako ne znate kuda za vikend, evo predloga. 

DRVENGRAD, Mokra Gora

Sve je lepo, ali naša brvnara... :)

Kada sam ušla u ovaj kompleks svidelo mi se što je to jedan mali nesvakidašnji grad. Etno selo se sastoji od kućica koje su od drveta, a u njima su biblioteka, galerija, bioskop, restorani, prodavnice, frizerski salon a postoje i bazen i sportski tereni. Prolazila sam kroz seoce i stalno govorila vidi ovo, vidi ono zbog puno detalja koji su mi stalno skretali pažnju. Prosto sam bila oduševljena na šta su sve mislili.

Najuzbudljiviji deo tek dolazi. Spavamo u brvnari koja je unutra u etno stilu. Na sajtu Drvengrada možete tačno da pogledate svaku sobu ili kuću, sve su različito opremljene, i izaberete koju želite. Meni se najviše svidela kuća 121, a u selu kažu da je i njima ta baš omiljena.

Ceo doživljaj posete Drvengradu ne bi bio isti da nismo spavali u ovoj kućici...

20160906_085430.jpg

ili doživljaj ne bi bio isti da nismo prvu jutarnju kafu pili sa ovim pogledom...

Atmosfera je toliko prijatna, a priroda prosto neopisiva da sam mogla da ostanem tu nedelju dana i ne radim ništa. Ako ste u prolazu možete svratiti i uz ulaznicu od 250 dinara obići selo i popiti kafu u ovom neobičnom filmskom gradu. A možete sresti i Kusturicu, kao što smo mi jedno veče.

Putovanje se nastavlja i novi post uskoro stiže. Nadam se da sam vas inspirisala da i vi posetite Drvengrad!

Mina

Šarganska Osmica i Višegrad : Šta Očekivati?

Šarganska Osmica i Višegrad : Šta Očekivati?

Infinity pool - Singapur!

Infinity pool - Singapur!