FullSizeRender.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel & style. Hope you have a nice stay!

Paradise in Maldives

Paradise in Maldives

 

Plavo nebo plavo more plava ja :)

Znaš da je to odličan dan kada se probudiš na Maldivima. Ljudi prolanaze svoj raj u različitim stvarima i na različitim mestima. Ovde uzbuđenje koje osećate dolazi iz prirode. U vazduhu se oseća sreća, pri pogledu na plavo more, povetarac i mirise egzotičnog drveća. U ovoj mirnoj oazi, mogla bih da provedem dane sunčajući se na plaži i ne radeći baš ništa. Nekom bi to bilo jako smorno i dosadno ali tu su vodene i sportske aktivnosti za one aktivne. Palme, kokteli, toplo sunce i stopala u pesku, šta bi više neko mogao da poželi? Vreme je godišnjih odmora, uživanje može da počne!

8 ujutru

Napustili smo hotel i brodicem otisli na Club Med Kani resort. Sve mi je jos uvek tako nestvarno, boja vode, vetar i meni sama pomisao da sam na Maldivima. Po prvi put poneli smo GoPro kameru koju ranije nismo nikada koristili i tek kada smo dosli kuci i pogledali slike razocarali smo se kako pola nije dobro uspelo. Na zalost, trebali smo vezbati malo pre nego sto smo stigli tamo, ali sa druge strane, na srecu imala sam jos jedan fotoaparat sa mnom pa ipak ima nesto dobrih fotki.

all you need is a boat...

all you need is a boat...

MALDIVES MALDIVES MALDIVES MALDIVES MALDIVES

11 am

Stigli smo na ostrvo i prvo smo isli na dorucak. Dok jedes i pijes kafu na terasi iznad mora, dole u vodi plivaju male ajkule. Slikano sa GoPro tako da slika kao i da nema. Dan smo nastavili setajuci po plazi, kupajuci se u toplom, prozirnom moru i suncajuci se na belom pesku.

Jedan od razloga zasto sam odabrala Club Med Kani Resort je ovaj infinity pool.

Kazu vreme sporo prolazi kada nista ne radis, ne znam da li se uzivanje racuna u to "nista ne radis", ali meni je dan proleteo i evo vec je postavljena vecera.
all you need is food... soul food

all you need is food... soul food

Club Med Kani Resort dnevni izlet $$$

Daytrip 2

all you need are flowers in your hair...

all you need are flowers in your hair...

Sada sam na drugom ostrvu, Embudu Village se zove resort i mesto mi se ne svidja i ne bih opet isla tamo. Opet zavisi i sta volite i sta ocekujete. Ovde je vise cista priroda, nema bazen, nije fensi tako da nije za mene. More je tu, plaza, pesak, sunce, ali dozivljaj nije bio isti. Prosto nisam imala onaj wow feeling, i to je to. 

all you need is someone to take the pictures of you...

all you need is someone to take the pictures of you...

Embudu Village dnevni izlet $

Different view of HK

Different view of HK

Armani Hotel A-hotel Burj Khalifa Dubai

Armani Hotel A-hotel Burj Khalifa Dubai